Bel Jakob van den Berg op 06 12 21 87 37

logo Jakob Van den Berg, Bouwveluwe.nl, in rood met witte kromme hamer in de vorm van een j

Terug


Nieuwbouw van woning met rieten kap

2017

Deze stijlvolle vrijstaande woning combineert strakke lijnen met klassieke elementen. Een echte blikvanger is de rieten kap. De pui met openslaande deuren zorgt voor een mooie lichtinval in de woning. Tegelijkertijd biedt de glaspui een ideaal zicht op de tuin waardoor het ruimtelijke effect wordt vergroot.
Boven is de ruimte ook in de hoogte optimaal benut. Hoge kamers met speciale ruimtes onder de nok. De grote schoorsteen met de bijzondere raampartij op de etage vormen een prachtig detail waardoor de woning statig en optisch hoger lijkt.

Vooraanzicht op het woonhuis met rieten kap in Ermelo. Zijaanzicht op de woning met rieten kap in Ermelo. Opvallend is de grote schoorsteen in contrasterend bruine stenen Vooraanzicht op de woning met rieten kap in Ermelo. Interieur met inbouw kasten en deuren met glazen ruiten die doorzicht geven naar de keuken. Interieur woonkamer met open haard en uitzicht op de tuin. Witte keuken inbouw apparatuur en een kookeiland met donker blad. Hoge kamer boven met ruimte onder de nok Detail van de badkamer met regendouche De wastafels in de badkamer Modern wit bad met grote grijze tegels