Bel Jakob van den Berg op 06 12 21 87 37

logo Jakob Van den Berg, Bouwveluwe.nl, in rood met witte kromme hamer in de vorm van een j

Terug


Nieuwbouw van luxe woning

2017

Deze woning heeft alle kenmerken van een luxe villa. Deze woning is gebouwd op de plaats waar ook voor het nieuwbouwproject een boerderij stond. Oude elementen van de oorspronkelijke boerderij zijn hergebruikt. Er is speciale aandacht besteed aan het metselwerk. Zowel binnen als buiten is het traditionele en rustieke karakter behouden. Er is veel gebruik gemaakt van eiken balken in verschillende, soms imposante, afmetingen. Daarnaast zijn er vele bijzondere nieuwe details die de woning charme en luxe verschaffen. De beelden hieronder geven een impressie.
Naast de nieuwbouw villa staat een gerenoveerd woondeel. Hierin is tevens ruimte voor een garage. Aan de achterzijde op het ruime erf staat een geheel nieuwe grote schuur. Hierop zijn meer dan voldoende zonnepanelen aangebracht om het geheel van ergergie te voorzien.

Vlag op de woonboerderij in Ermelo. Het hoogte punt is bereikt! Plaatsen van de schoorsteen op de woonboerderij in Ermelo De woonboerderij en isolatie materiaal in Ermelo Openslaande deuren in Ermelo De overstek met decoratieve traditionele lijst aan de woonboerderij in Ermelo De slaapkamer met bijzonder afwerking met houten eiken balken Detail van de slaapkamer met duidelijk zichtbare eiken balken in het plafond De overloop met houten luik naar de zolder. Moderne badkamer met grote tegels en wit badkamermeubel Wastafel met twee wasbakken in wit badkamermeubel. Detail van het tegelwerk in de wc. Langs de witte tegels is een bies met chromen tegels voor extra luxe effect Detail van een slaapkamer met inbouw kast met witte lamellen. De trap met eiken treden en luxe LED verlichting. De overloop met trappenhuis en luxe eiken balken in de woonboerderij in Ermelo Gebogen schoren en metselwerk met oude stenen in de woonboerderij in Ermelo Stoer robuust keukenblok tegen traditioneel metselwerk De traditionele schouw met metselwerk van oude stenen en kleurige tegels met bloemen Doorkijk op de begane grond met deurpartijen en eiken balken. Detail van eiken steunpaal en gebogen schoren in de villa in Ermelo Openslaande deuren en bijzonder metselwerk met boograam. Grote schuur op het erf met zonnepanelen.