Bel Jakob van den Berg op 06 12 21 87 37

logo Jakob Van den Berg, Bouwveluwe.nl, in rood met witte kromme hamer in de vorm van een j

Terug


Kapschuur met fitnessruimte en hergebruikte eiken delen

Deze grote kapschuur heeft verschillende functies. Ze wordt gebruikt als opslagplaats, carport en in het afgesloten deel is een fitnessruimte ingericht. Er is gebruik gemaakt van duurzame materialen, waaronder hergebruikte eiken balken. Daar waar mogelijk is gebruik gemaakt van authentieke pen gat verbindingen. Onder de schuur is een fundering aangebracht. De onderste laag is verduurzaamd met metselwerk.
De fitnessruimte beschikt over een kleine krachtige elektrische geiser die functioneert op de energie die wordt opgewekt met zonnepanelen. Bij de inrichting van de badkamer zijn voorzieningen getroffen voor het gebruik door senioren. De ruimtes zijn drempelvrij en in het badkamergedeelte zijn handgrepen bevestigd bij de wc en de douche. De entree tot de fitnessruimte is extra breed voor verbeterde toegankelijkheid.

Dak en dakgoten van de kapschuur in Elspeet. Jakob van den Berg Authentieke eiken balken stutten de constructie van de kapschuur in Elspeet. Jakob van den Berg In deze hoge kapschuur is naast opslag plaats genoeg voor een overdekte parkeerplaats Authentieke eiken balken met pen-gat verbindingen. Elspeet. Jakob van den Berg Gastenverblijf met eiken kozijnen, buitendeur en raampartij. Jakob van den Berg Badkamer voor senioren met strak tegelwerk. Jakob van den Berg De douche in de kapschuur in Elspeet. Jakob van den Berg Solide eiken deuren in de kapschuur in Elspeet. Jakob van den Berg Handige schuifdeur in de kapschuur in Elspeet. Jakob van den Berg Brede entree met eiken deuren geven toegenag tot de fitnessruimte in de  kapschuur in Elspeet. Jakob van den Berg Dubbele deur die toegang geeft tot de fitnessruimte in de kapschuur in Elspeet. Jakob van den Berg